Temat: Gildia Quanto - Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2009, 15:20   #262
Zimmer
Użytkownik Forum

Zimmer's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Włocławek :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimmiee
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 282
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez headshot997 Pokaż post
Już ja znam ludzi z ~Quanto~. Dla każdego liczy się tylko kasa...Myślicie, że dlaczego tak walczą np. o bossy z poi? Takie itemki na allegro są warte kupę kasy. Psiak to tylko dziecko, które dostaje od rodziców pieniądze na pacc...
Ale nie tylko on jest taki, lecz jego znałem najbardziej ^^. Wiem, że zaraz pojawi się 100 postów, że tak nie jest, że nie mam racji, że w ogóle nie wiedzą kim jestem. Tak zazwyczaj postępują dzieci. Pff...
Byłem w tej guildii więc wiem mniej więcej jak to wygląda. Totalny nieład na Vencie (tzw. Ventrilo). Połowa ludzi boci, dlatego każdy z nich ma tyle kasy, takie eq i szybko wyrobiony lvl. Poza tym na zdrowy rozum pomyślcie - na ok. 200lvl gra staje się nudna, więc zostało coś innego niż tylko bocić? Tym bardziej, że Guardia to świat Non-pvp.
Ty koles albo nie myslisz, albo zaczynasz grac w gre zwana piszczel, zobacz ze o to w tej grze chodzi, by byc najlepszym nie meczac sie przytym zabardzo, po drugie itemki z poi bossów sa gówno warte wsumie, chodzi tu tylko kto zdobedzie ich najwiecej, wystawisz je na allegro to Cie wysmieje kolego

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Haally Pokaż post
Jeszcze mi się przypomniał przykład jak : Moniak, Szczygieł , Krzysiek i bodajże Zimmer mieli być przekopani i podpaleni przez zdesperowanego po dedach Darka xDDDD
Desperacja to czyn nieokrzesany! Zostawmy darka w spokoju, bo naprawde mnie podpali i moich kolegow z internetu ok!
Zimmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem