Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2009, 20:35   #3
Sidis
Użytkownik Forum

Sidis's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2009

Domyślny

Nie jestem jakiś doświadczony, mój ED skończył na 76 lvlu, aczkolwiek mogę Ci dać trochę rad na początek. Co do expa (zakładam, że masz pacc):
-8-19 roty na darashii, można nawet troszkę dłużej
-19 - 28 to jest wg mnie prawie najgorszy okres druidem. Ja osobiście błąkałem się po tombach, scarabach itp. Jak masz kumpla ek/rp/h-lvl maga, to niech Ci pobloka dragi lub ancienty
- 28 - 40 - to jest już najgorsze nie ma za bardzo dobrego miejsca na te lvle jeśli nie masz kumpli/ kasy na waste. Jeśli masz, to klep dragi (na utamie, chyba że masz 100% pewnego neta i bardzo dobrze ogarniasz grę/respa, bo dwa dragi to kleba na combo) jeśli jednak musisz expić solo bez większego waste to troche gorzej... po prostu przejdź jak najszybciej przez ten okres
40-60 - tu już mamy większy wybór. Na 40-50 lvlu mamy jeszcze mało hp, więc fajnie by było mieć magma seta i iść na dragi, uwierz mi, to może życie uratować jeśli wolisz ostrzejszy exp możesz próbować ancienty solo, ale jak wyskoczą 3 na raz to mały lag i leżysz ;s pamiętaj o bohach. Jeśli masz wykonany quest na któregoś djinna, możesz na nich expić na yalahar, jest to średni exp ale z kasą wyśmienicie (ja na ~60 lvlu z softami na ~godzinę hunta używałem 5 bp ZWYKŁYCH manasów czyli traciłem ~7,5k a wynosiłem tyle w samej kasie + ze 5 pocków i 20+ kamieni )
60+ - to już spokojnei możesz bić dragi/ancienty, nawet próbuj iść na hunta z kumplami (lub oferuj siochanie, szybko powinien się ktoś znależć) no i już potem nabierzesz doświadczenia i level będzie po prostu sam wpadał
Aha, to NIE jest poradnik tylko rada więc nie jest jakoś super graficznie, ogólnie masz pare potrzebnych rad powodzenia!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgan933 Pokaż post
Ja tego nie rozumie
Czemu piszesz o jakimś Ju*?
Ja -> o kim? -> o ju, chyba dobrze

Ostatnio edytowany przez Sidis - 04-10-2009 o 00:40.
Sidis jest offline   Odpowiedz z Cytatem