Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2005, 17:33   #18
Ing
Użytkownik Forum

Ing's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais

Domyślny

Wielmożny Przeorze,
gorącą prośbę, płynącą prost z serca, kieruję do Mistrza, aby przyjąc mą skromną osobę w szeregi bractwa waszego, potęgą nie mającego sobie równych w całej krainie. Zasłynąłem jako doświadczony mag, z wieloletnim stażem. Uczestniczyłem w wyprawach przemierzających cały świat Forgotten Realms, Warhammera, Wampira, Wilkołaka, Zewu Cthulhu. Miałem także przyjemnośc mistrzować wiele z nich - zawsze z satysfakcją śmiertelników czy też nieśmiertelnych, którzy przyjęli los jaki im zaplanowałem. Przez wiele lat szkoliłem także swoją wiedzę na temat wieków średnich, zarówno kultury zacnej europy jak i egzotycznej Japonii. Wiele dzieł mistrzów, pisarzy naszych rodzimych, studiować okazję miałem. Zacnych mistrzów Sapkowskiego, Kossakowskiej, Baniewicza, Piekary, Ziemkiewicza, Zimniaka... Nie gardząc jednocześnie tworami obcego języka - Tolkien, Valesse... Szacunku nie mam jednak dla herezji spisywanych przez samozwańczą mistrzynię imieniem Rowling. Mimo skromności mojej osoby, pominąć nie mogę faktu członkostwa w Bractwie Rycerskim zamku Chojnik, sławnego na całe ziemie południowe, a także posiadania sławnego już wśród pospólstwa miecza - będącego odbiciem duszy wojownika - i kunsztownej zbroi, która nie raz przed śmiertelnym ciosem innowierców mego ciała broniła. Przysięgałem także z pełnym poświęceniem dosnonalić swoje umiejętności walki, by bronić i służyć wiernie memu Bractwu. Nie są mi także obce prawidła gier takich jak M:tg czy LoTR TCG.

copyright: www.megatokyo.com

Ostatnio edytowany przez Ing - 19-02-2005 o 17:35.
Ing jest offline   Odpowiedz z Cytatem