Cytuj:
że jeden polanę z drzewkami układał w trzy godziny, a drugiemu zajęło to 5 minut (w RME)?
|
Powaliło? O_O
Warunki czegoś takiego ( wybierz jeden ) :
* tworzący w paincie to kretyn
* tworzącemu w paincie wyszło lepiej
* tworzący w RME ma wolny komputer i 5 minut zajęło mu otworzenie pliku z wcześniej zrobioną lokacją
CAŁY CZAS MÓWIĘ O KURDE POLANIE Z DRZEWKAMI!
Cytuj:
PS Słyszałem od zaufanych źródeł (pewne afrykańskie zwierzę jednogarbne), że każdy nowy, który zawita w progi tego działu, musi mieć przeprowadzoną inicjację. Kto się tym zajmuje (Arashel?)? Czy to boli?
|
Zajmuje się tym ogół ludu. Czyli userzy po tej inicjacji. Tak, musisz wylizać d*pska tym wszystkim osobą, nie tylko jednej ; P A, boli bardzo...
@topic:
Robię lokacje w paincie, co nie zmienia tego, że podłoża są z wieeeeeeeeeeelkich plików [ z tymi podłożami ], zrobionymi z pomocą ME.
A teraz tak:
Lokacja
w pełni zrobiona w ME jest nienaturalna, ze względu na równe odległości między np. grzybami. Przecież drzewa nie rosną w równych odległościach, statki nie rozbijają tak, że deski leżą w równej odległości od brzegu, nikt nie rozkłada obozu idealnie równo! Ave.
Cytuj:
(chociaż pewien X-Zero wstawił ongiś mi notkę na mocy której jestem zobowiązany w przyszłości podjąć się tego zajęcia)
|
Dzięki za przypomnienie, wybawco ;*