Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2009, 18:04   #1708
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki Pokaż post
Jako dziecko oglądałem 1 film nie koniecznie horror ale zapadł mi w pamięć. Koleś miał 7 jaźni w sobie i w sumie cała akcja rozgrywała się w jego głowie. Podczas burzy przy przydrożnym hotelu zatrzymało się 7 osób. 1 z nich była mordercą. Kiedy ktoś znalazł kluczyk od jego pokoju umierał. Był tam jeden wierszyk który pamiętam do dzisiaj, mimo ze jest dziwny xd

"Kiedyś gdym po schodach szedł był tam niewidzialny człek, wczoraj znów widziałem go, pragnę, aby zniknął z tąd" Proszę o tytuł
To o człowieku, który nie pamięta swoich zbrodni. Był badany przez jakąś grupę lekarzy, chcieli go chyba uniewinnić. Oglądają jego sny (?), a gdy wydaje się, że nie powinien już zabijać nie zostaje skazany.

Dla ułatwienia dodam, że leciał jakiś rok temu na Polsacie. Kończy się tym, że zostaje w nim tylko osobowość zabójcy. Wtedy, podczas transportu, ucieka i to chyba koniec filmu.

@Down

Sam zainteresowany owy film pooglądał, a że nikt nie podał tytułu, to chyba było w tym opisie za mało informacji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 19-10-2009 o 20:42.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem