Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2005, 18:27   #8
Repizor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Repizor ma numer GG 2394131
Domyślny

Popieram znadnie że bez sensu jest gra w tibie..............poprostu tibia jest to pożeracz czasu.Zobaczcie ile jest takich osob które zawalają::
-nauke
-obowiazki
-przyjaciol
-noce
-wolny czas
-dziewczyne
-etc.
i tylko po to bo są w tą gre zapatrzeni i se wmawiają że to fajne ale to i tak sie nudzi.......kazdemu sie znudzi,może i nie teraz ale kiedys ,nmie oficjalnie jush to nie bawi i nie gram od 3 tyg i cieszy mnie to bo mam czas na wszystko ,poprawiłem swoją nauke stosunki miedzy znajomymi i upatrzyłem se koleżanke .............
tak wiec mówie że każdy od tego odejdzie bo to nie ma sensu.....zobacz ile wy***a**** czasu w to.......ja grałem od marca i uważam że straciłem rok życia ;/.........spujrzcie na to z innej strony,ile rodzice na prądzie tracą że wy dziennie minimum wywalicie 5h grania........nie mówie jush o wakacjach ;/
także wbrew ideą tibi i tego forum zachęcam do skończenia z tą grą ponieważ to jest tylko strata życia i nic przez to nie osiągniesz.........to na tyle

M@niek:::
-popieram cie również ze zaniedbanie jest przez to i ja tesh zeszłem na psy ale teraz sie nawracam

pawelekthedruid::::
ale z ciebie cieć.chłopie ile ty masz lat...ja tobie 12 dam góra..........to jest własnie ideologia dziecka ktory mysli wciaż o tibi.........i powiedz co ci to da....
ktoś ci zapłaci za zabicie dragon lorda???.....a może tak bronisz tibi bo masz rodzine w tibi i ich bardzo kochasz.bardziej niz Życie w RL..........
określe cie 3 słowami......;/
Żal Mi Ciebie ;/

Ostatnio edytowany przez Repizor - 19-02-2005 o 18:31.
Repizor jest offline   Odpowiedz z Cytatem