Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buyasta19
Po co swoje cechy wymieniasz? Ktos prosil ;O? Gram i co ci do tego ;p tez grales parchu. Twoje gadki nie odbiegaja od moich buraczku ;p. Na pewno wagarowales jestes skrzywdzonym dzieckiem ktore szuka zaczepki na forum tyle.. A ty sie skompromitowales 2 posty temu taka prawda. Idz sie przejdz moze ochloniesz. Ubierz sie cieplo ! Pozdro
|
Twoje cechy wymieniam idioto,jakbys nie zauwazyl.I nie powtarzaj wszystkiego po mnie,caly czas sie kompromitujesz,ja sie nie skompromitowalem,tylko ci pomoglem noobie,nie masz dowodow ze wagaraowalem i gralem w ta gre (są lepsze gry) i tyle.W ogóle nie bede sie klocil z idiotą jakim ty jestes bo mnie pokonasz doświadczeniem

I mam w dupie co sobie napiszesz.
PS.Nie wiem jakim trzeba być debilem zeby zadac pytanie czy da sie rade sklliowac na slimach w poradnikach jest na jakich skillach/z jakim eq/lvl itp. skillowac
@down
mama cie gwalci w domu?pewnie nie masz kolegow i dlatego mi odpowiadasz na docinki,tak jak ci opisze zostane okryty hanba bo z idiota sie kloce
pozdrow rodzicow
@ edit down
spoko,nie odczepiaj sie ode mnie bo strasznie z ciebie brechtam pizdo,mam sporo pomyslow jak ci odpowiedzec,po rodzinie nie jezdze, przeciez ich pozdrowilem tepaku jebany.Kolegow nie masz wiec nie mow ze maja sie dobrze zjebie piszacy samemu sobie notki.Odpisuje ci zeby sie z ciebie posmiac i pocieszyc bo kolegow nie masz bo w koncu pokonujesz mnie swoim doswiadczeniem w debilizmie.Nie gralem w tibie i metina (obie gry sa dla takich jak ty),po prostu jestem na tyle inteligentny ze umiem w poradnikach czegos poszukac,widac ty nawet w google nie umiesz poszukac ani nawet tutaj na t.pl.I naucz sie posty edytowac,Ok?I jeszcze jedno,nastepnym razem nie podskakuj do starszych i madrzejszych od ciebie.
@2 edit down
wiesz co?jestes zjebem do kwadratu.jestem za aborcja, zeby sie takie zjeby jak ty nie rodzily.na to co mowisz nie masz zadnych podstaw,poprostu sie napinasz sam jestes brzydki,wazysz 10 kg bo nie masz jedzenia w kartonie i siedzisz na forum caly dzien zeby robic z siebie kretyna.i nie najezdzam na rodzicow nadal zjebie tego nie rozumiesz.najedzanie na rodzicow to sa gadki w twoim stylu np."twoja stara".tak,masz racje jestem starszy i mądrzejszy od ciebie nieskonczonosc razy i pozdrow jeszcze "kolegow" z podworka ktorzy cie molestuja seksualnie,przez to juz na dwor nie wychodzisz z tego swojego kartonu.w tibie niegralem bo po chuj grac z takimi ... nie powiem jakimi bo juz nie mam sily

ale mam beke z ciebie lamusie