Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nie_mam_nicku
Twoje cechy wymieniam idioto,jakbys nie zauwazyl.I nie powtarzaj wszystkiego po mnie,caly czas sie kompromitujesz,ja sie nie skompromitowalem,tylko ci pomoglem noobie,nie masz dowodow ze wagaraowalem i gralem w ta gre (są lepsze gry) i tyle.W ogóle nie bede sie klocil z idiotą jakim ty jestes bo mnie pokonasz doświadczeniem  I mam w dupie co sobie napiszesz.
|
No niestety nie zauwazylem tam swoich cech ;o za to twoich dosyc sporo dla tego tak napisalem. Pewnie w metina nawalasz z ziomkami ze swietlicy ;p Ja sie z toba nie kloce tylko ci odpisuje na twoje wypocinki bo doswiadczenia masz na pewno wiecej niz ja xd Jesli odpiszesz znaczy ze cie pokonalem i zostaniesz okryty hanba na tym forum. 3mano ;D
Up@ uhahua ojj ale sie zbulwersowales i pewnie napieles ! Tylko krzeslami po domu nie rzucaj bo cie zamkna STARSZY I MADRZEJSZY KOLEGO ;o jak mniemam pewnie jestes gruby, brzydki,nie masz kumpli i siedzisz na tym forum caly dzien na zapoconym krzesle czekajac jak pies na pana az ci cos odpisze nie? huhesuhesuhs A po rodzinie jezdzisz bo swojej nie masz pewnie xd odpadzie toksyczny huauha Aha i nie wkrecaj ze nie grales w tibie bo nikt tego nie kupi od ciebie frajerqu xd Spadam elo bede wieczorem moze cos popiszemy razem znowu. 3m sie