Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2009, 18:52   #3995
Dudii
Użytkownik Forum

Dudii's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2009

Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Świat: Elysia
Poziom: 109
Domyślny

Dobra przyznaje mój błąd ziom, ale trochę mnie poniosło

Moja teoria jest taka :
Gniewo noobek coś sciągnął na pc, shakowali go, Gniewo w akcie desperackiej rozpaczy po utracie kolorowych pixeli bez których nie może żyć, chuj wie jak i skąd wziął te linki, zaczął je wysyłać, tak jak to Olin zacytowal jego wypowiedz ,, Bo mnie shakowali, to ja tez kogoś musiałem ". Jest to gdzieś na forum elysii ale nie chce mi się tego szukać. Ale po przemyśleniu swojego idiotyzmu który dostał w darze podczas kiedy był jeszcze zalążkiem, stwierdził że nie może życ bez kolorowych sklejek bit-map i postanowił zrobić z siebie ofiarę. Prawie wszyscy uwierzyli w to, a on wraz z Eddy~ zaczął płakać na prze zajebistym forum jakim jest tibia.org.pl (Gdzie jeśli nie napiszesz jakie to ss'y sa zajefajne to możesz dostać bana) ze padł ofiara złego i podstępnego Dudiego Lowe !!! Desperacko sygnalizowali zagrożenia które ,,ten zły" może wysyłac, tak bardzo przesączone chciwością zdobycia pixeli linki, ze nicku jego nie będzie w dalszym poście !!! Ave Gniewo ! Ave bohaterzy dzięki którym już ,,ten zły" nie zabierze więcej plate setów!

Może być dobranocka ?
Dudii jest offline   Odpowiedz z Cytatem