Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2009, 20:00   #54
Maldoryz
Użytkownik Forum

Maldoryz's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Belchatow

Stan: Początkujący
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Morgana
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Maldoryz ma numer GG 1329083
Domyślny

Czesc, jestem dosyc zielony w tym temacie.
Mam jedno, zapewne dosyc czesto poruszane pytanie, mianowicie: czy moge kupic elektryka na poczatek? Niestety, duza liczba pieniedzy nie dysponuje, jak narazie mam ~200zl, zatrudnie sie w roznoszeniu ulotek, dozbieram te dwie stowy, czy trzy. Ale problem lezy w tym, czy dam rade? Nie mam zamiaru chodzic do szkoly muzycznej, bo jak dla mnie to za ciezkie, a na elektryku grac sie tam nie naucze. Prywatne lekcje odpadaja, rodzice maja teraz inne wydatki. Myslalem nad kupnem jakiejs ksiazki, ew nauki z internetu. Ale czy to ma sens? Wiem tylko tyle, ze na pewno mi sie gitara nie znudzi.
Mam w domu baaardzo starego akustyka, ktory mnie przeraza swoimi dzwiekami. Nie nauczylem sie na nim praktycznie zadnej piosenki, raptem pare intro, np stairway to heaven. Chwyty, czy tam akordy jakiestam znam, ale co z tego, jezeli na mojej gitarze brzmia one wszystkie tak samo ?

@down
Wiesz, zamierzam na tej gitarze grac tylko w domu, moze czasami przejsc sie do kolegi, ktory tez gra. Tyle, ze wiesz, ja sie boje, ze z tekstu, czystej teorii sie tego nie naucze.

Ostatnio edytowany przez Maldoryz - 04-10-2009 o 20:41.
Maldoryz jest offline   Odpowiedz z Cytatem