Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mysza320
|
@ fail hahah
Myślisz, że my camów nie nagrywamy? Po raz n pokazaliście że jesteście żałośni. Nawet nie umiecie stanąć do walki, opieracie się tylko na GM, a kiedy już wam 'przypadkiem wyjdzie' po waszej myśli próbujecie to odwrócić na swoja korzyść wychodząc na kretynów.
Dupens, trzyma was tylko dlatego w gildi, żeby każdy noob spamował na ctrl+r. Wcześniej mogłeś tylko marzyć o tym, że się tam dostaniesz, bo cały czas Recon ustawiał im service i krył im tyłek. Dupens też chciał być cwany i pomyślał se że wy..... Recon. Pomyślał sobie 'ustawili nam service, pogonili debili, czas ich wyjebać' Pan ekstra pro Sedimentar, kupował wszystkim chary na allegro, poczynając odemnie, Fo i jeszcze parę innych osób, za które zapłaciliśmy albo też i nie (pozdro fo) gp`kami. Pan fuflis, który zawsze dba o swoich kolegów, trenował na bocie skille pod banshee questem. Dowiedziawszy się, że za miesiąc odbędą się mass bany , przestał używać bota nic nie mówiąc swoim 'pseudo kolegom aka sedimentar' spisując ich na 6 miechów bez bota i dele warna. Pan Jomy Xoth, aka L4 całe życie, siedział dzień w dzień na PC męcząc swojego pro extra sorca. Pan Piotr Druider, uczący mnie jak grać druidem ( Dla sprostowania, to mi zdeletowali Felipe Mac'Wander 199 ED Celesta). Rodzinka exe Demix albo jak to się pisze. Dzień w dzien na HFF. Widzą kogoś z Recon na HFF, Gran hur i pod wyjscie.
Oni wszyscy myśleli, że mają po 30+ lat i mogą wszystko. Najśmieszniejsze jest to, iż ta gra jest stworzona dla dzieci w wieku 10-17 lat, samemu mi jest wstyd że gram w to, ops sorry, że botuje w tej grze, a co dopiero mówić o ludziach, którzy maja rodziny, albo załatwiają sobie L4 z przeżutamii po pól roku na nogę, żeby grać w tą grę. Chcieli nas wych... ale to my jak na razie ustawiamy im granice, wszyscy Ci co przychodzą do dupensów, są tylko po to aby mieć wciśnięty ten raport i czekać 'bo może się uda' Warto tracić lvl za dupensów?