@Up
Mam gdzies czy jestes starszy czy mlodszy, wiem ze jestes glupi czlowieku i to wystarczy.Jechales po starych pisales jakies texty ze mama cie gwalci czy cos bla bla bla... Jezeli myslisz ze zeby obrazic czyjas rodzine trzeba napisac (twoja stara itp) to jestes baaaardzo ale to baaardzo nierozgarnietym umyslowo chlopcem...W ogole texty tego typu sa nie na miejscu bo ani moja ani twoja rodzina nie ma nic wspolnego z ta rozmowa na szczescie. Takze gratuluje czlowiekowi ktory cie wychowal o ile to w ogole zrobil;D A texty skopiowane/przeczytane na necie typu "wygrasz doswiadczeniem","jestem za aborcja" nie robia na mnie wrazenia bo sa denne,nudne i widzialem je juz wszedzie.Kumpli pozdrowie dzieki;D Niestety ty tego nie zrobisz bo ciagle siedzisz w domu i zadnych jeszcze nie poznales.Ze slowami molestowanie gwalcenie masz problem widze ... jakies urazy z dziecinstwa?Ktos cie bil? A moze ktos w domu cie wykorzystal? Nie wiem, nie obchodzi mnie to bo to raczej sprawa prokuratury;D Oooo i widze ze nie marnowales czasu bo to zdjecie przedstawiajace ciebie nawet mi sie podoba;D Te opisy i w ogole naprawde cos wspanialego

Nawet byles zdolny wypisac swoje wszystkie cechy, swoje ulubione programy, muzyke. Pewnie spedziles przy tej robocie caly ten czas jak wierny piesek kiedy mnie nie bylo;D Aha i nie wyzywam cie ani nic tylko stwierdzam fakty zwykle;D Odstaw tego metina i zajrzyj do szkoly bo pewnie nie pamietasz jak wyglada i moze tam sie tego nauczysz. A teraz sie spakuj, umyj zabki, zmow paciorek i spac! Czolem !;D