Cytuj:
Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej.
|
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.
Joe Cole - jeżeli jemu brak czegoś co ma np. Lennon to przestudiuj filmik z mojego poprzedniego posta ze dwa razy.
Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?
Niewiadomą jest jeszcze to co wniesie Żirkow, więc nie wiem na jakiej podstawię twierdzisz że Chelsea brakuje takich graczy.
Cytuj:
No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.
|
W tym sezonie nie gra rewelki, ale poprzedni pokazał jaki ma potencjał i myślę że na pewno go wykorzysta. ; ]