Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2009, 23:25   #10737
Maggic
Chelsea Fan

Maggic's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Maggic ma numer GG 2111891
Domyślny

Cytuj:
Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej.
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.

Joe Cole - jeżeli jemu brak czegoś co ma np. Lennon to przestudiuj filmik z mojego poprzedniego posta ze dwa razy.

Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?

Niewiadomą jest jeszcze to co wniesie Żirkow, więc nie wiem na jakiej podstawię twierdzisz że Chelsea brakuje takich graczy.

Cytuj:
No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.
W tym sezonie nie gra rewelki, ale poprzedni pokazał jaki ma potencjał i myślę że na pewno go wykorzysta. ; ]