Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2009, 23:32   #5919
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Jesteście fajni! Zabijacie się na NOOB-PvP.
Ten ogarnia, ten nie ogarnia... ludzie... ogarnijcie się wszyscy.
Gildie na światach NON mają tą nietypową cechę, że jest w niej po 50-60 osób, a rzucić kilka ścian, to i najbardziej głupie dziecko potrafi, więc czym wy się rajcujecie? Bo padnie jakiś 150-200 ED, EK, MS czy RP na PoI Monsters, Frostach, czy gdziekolwiek indziej? To chyba logiczne.
80% z Was na świecie PvP miało 20-30 poziom, a gdyby miało wybiec na Open Battle, czy na jakąś akcję, miałaby nasrane w gaciach lub mówiła by "normalnie cały się trzęsę przed tym OB". Dostalibyście kilka SD po mordzie, a z waszych 5000 many, zostałoby 2000 i już byłaby padaka w rękach, a tu udajecie wielkich ogarniętych graczy, a o czym wy tu musicie pamiętać? O jakichś śmiesznych ścianach? Bo na PvP, to musielibyście myśleć, o wszystkim, paraliże, SD, ściany, cały czas kontrolować bieg i ilość HP czy MP.
Sam grałem na NON-PvP i nie uważam tego za zmarnowany czas, bo nauczyłem się tam podstaw gry, ale w momencie, gdy wiesz już wszystko co trzeba, nadchodzi czas na zmiany, zmiany, które są jedyną rozrywką w tej gierce, mianowicie walki między gildiami, a nie jakieś śmieszne bieganie ze ścianami za 1 debilem, który i tak jest skazany na śmierć, jeżeli umiecie rzucać ściany.

Nara. [Teraz czas na wasze bluzgi pod moim adresem]
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem