Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2009, 15:47   #10743
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Owen już pokazał, że jest genialny na końcówki
Ja nie umniejszam jego umiejętnościom, ja tylko twierdzę, że Owen już ma kontuzję.

Cytuj:
Z Parkiem w składzie Manchester wygrał LM i doszedł do finału, sza
Z Silvestrem w obronie Arsenal pokonał United, co wcale nie oznacza, że Mikael obrońcą jest dobrym.

Cytuj:
Giggs wygrał nagrode najlepszego gracza PL
...która została mu przyznana za całokształt kariery, a nie za wspaniały sezon, ale o tym już nie będziemy wspominać, bo i po co?

Cytuj:
teraz też jest jednym z faworytów
Wybacz, ale faworytami to są tacy gracze jak Rooney, Torres, Arshavin, Gerrard, Fabregas, a nie stary Giggs, który na pewno już jej nie dostanie.

Cytuj:
Anderson jest milionkrotnie lepszy od Denilsona, który bądź co bądź ma bardzo jasną pozycję w składzie Arsenalu
Na jakiej podstawie wyciągasz ten wniosek? Ile goli dla United strzelił Anderson przez swoją karierę? Bo Denilson, pomimo pozycji DP, strzelił w 08/09 bodajże 3 gole, w tym sezonie także już zaliczył jedno trafienie. Nie jestem jego fanem, mało tego, bardzo go nie lubię i ogromnie cieszyłem się z wiadomości, że jest kontuzjowany i długo nie pogra, ale sam fakt, że nie ma dredów i kolegi Naniego nie sprawia, że jest gorszy od Andersona, bo na poziomie stoją tym samym - za niskim na czołówkę.

Cytuj:
Scholes potrafi zaważyć w ważnych meczach, jak np. półfinał z Barceloną, geniusz, który jednym podaniem rozwala całą obronę chociażby Arsenalu
I który notorycznie łapie głupie kartki i generalnie jest równie przydatny, co wyżej wspomniany Anderson i Denilson. Karierę powinien już zakończyć w tamtym roku, bo piłkarsko stoi na niskim poziomie.

Cytuj:
Hargreaves wraca w najbliższym czasie, świetne wolne, super zawodnik, jeden z najlepszych na świecie na swojej pozycje
Lubię Hargreavesa i owszem, uważam, że jest dobry. To jednak defensywny pomocnik, który bardzo często się łamie i nie jest w stanie rozegrać całego sezonu tak samo jak Owen, który miał trafić do Blackburn, jednak Allardyce stwierdził, że testy medyczne wykazały, że Owen po prostu nie rozegra 30 spotkań w lidze przez swoją kontuzjogenność.

Cytuj:
Brown teraz troszkę kaleczy, ale na pewno będzie lepiej.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz, skoro nic nie wskazuje na to, że miałby nagle ni z gruchy ni z pietruchy wskoczyć na "next level"?

Cytuj:
Neville się kończy, chociaż już lepiej niż w zeszłym roku. Evans jest najlepszym obrońcą młodego pokolenia. Rafael strzelił wam bramkę
Neville już się skończył, a najlepszy obrońca młodego pokolenia (hm, Evans, to ten sam, który w meczu reprezentacyjnym w kwalifikacjach na MŚ 2010 był notorycznie wkręcany w glebę i ośmieszany? nie powiem z kim, bo już nie pamiętam, ale chyba ze Słowenią?) nie oznacza zawodnik, który może grać na najwyższym poziomie. Rafael strzelił bramkę, no i co z tego? Strzelić bramkę, gdy ma się przed sobą trojana Silvestra to naprawdę nie jest problem.

Cytuj:
Eduardo za CHINY LUDOWE nie załpałby się do składu United, tak samo do Chelsea i Liverpoolu, po prostu nie ma szans
Haha, a skąd ten wniosek? Klasowy egzekutor, szybki, dynamiczny, doskonała technika. Na pewno lepszy niż Owen, na pewno lepszy niż Kuyt i Babel, wykończenie ma lepsze od Anelki. Doskonale się ustawia i gra bez piłki. Niech wejdzie już do końca w rytm meczowy po kontuzji i każdy menedżer w Anglii przed snem będzie mówił "chcę mieć u siebie tego Eduardo".
No ale pewnie - jest Chorwatem, jest mało znany, gra w Arsenalu, więc nigdy nie załapałby się do składów tamtych drużyn. Ile razy to słyszałem? Jego występy pokazują, że jest klasowym napastnikiem czy tego chcesz czy nie i na temat Eduardo EOT z mojej strony.

Cytuj:
Nasri do Manchesteru mógłby, ale na pewno nie mecz w mecz, w Liverpoolu podobnie. Chelsea? Możliwe, ale to też nic pewnego
Chelsea? No sorry, ale Nasri prezentuje wyższy poziom od 33 letniego Ballacka, który rusza się jak mucha w smole i jedyne, na co może liczyć, to jakieś dokładne podanie i na swoje doświadczenie. I na pewno gra lepiej niż Deco, który do Anglii nie pasuje. Liverpool? No pysiu, jaja sobie ze mnie robisz? W pomocy to tylko Gerrard jest od niego lepszy. Jak w ogóle śmiesz twierdzić, że nie dałby rady w konkurencji z Lucasem, Benayounem czy Kuytem? United? No sorry, ale kogo wy macie kreatywnego w pomocy? Scholes, Giggs? Nasri na skrzydle daje więcej pożytku niż Valencia, który w United daje po prostu dupy. I nie zapominaj, kto Manchesterowi strzelił dwa gole i rozegrał naprawdę świetne spotkanie.