Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2009, 14:33   #44
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pedzik2009 Pokaż post
Ja pierdole... typ stracił życie a ty sobie jaja robisz? jesteś nie normalny...
No i ? Przeciez zrespi sie w temple o/ nie zginal masowo nie ma zaloby wiec w czym problem on i tak juz nie zyje wiec jemu to lata ^^

Cytuj:
Nie mam zielonego pojęcia co pomoże mu nasz "smutek" (który jest dla picu, bo i tak NIKOGO to nie obchodzi). Zresztą akurat ten pacjent zmarł z powodu skrajnego idiotyzmu. Gdybyś miał 5 sekund trzymać żałobe za każdego umierającego, to byś wogóle nic innego nie robił.
Otóż to
Cytuj:
smuci mnie jego "tragiczna śmierć" : < w jaki sposób zginął.. zreszta zmarłym należy się chyba szacunek?
Kazda smierc to tragedia...
Cytuj:
zreszta zmarłym należy się chyba szacunek?
To ze ktos jest stary/nie zyje/zrobil cos zajefajnego to juz od razu mam go szanowac nawet jesli jest przech*jem/idiota ? Na szacunek trzeba sobie zapracowac i to nie smiercia przez wlasny idiotyzm.

Cytuj:
mowicie o jego glupocie... fakt faktem, ale czy wy nigdy nie zrobiliscie niczego glupiego ?
rownie dobrze przy zwyklym skakaniu do wody ze slupka chlopak moze OBJECHAC i uderzyc glowa w tenze slupek, ot co
Nie to co mogloby zagraz mojemu zyciu... najglupsza rzecza z tego typu spraw to chyba bylo skakanie na ziemie z 2m z tym ze ja nie skakalem w miejscach gdzie w razie rabniecia moglbym od razu umrzec no i skakalem a nie jak ten koles wygladalo to jakby wystawil noge za przepasc a reszte zostawil grawitacji no sorry...

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 06-10-2009 o 14:34.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem