Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2009, 14:34   #14107
Bigzone
Użytkownik Forum

Bigzone's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RamosQ Pokaż post
65 Ms,
EQ + 2 mlvl

CO DO DRAGOW,FROSTOW,DLI,DEMONOW,HYDR,HELSPAWNOW,HFF, ITP. Z BLOKEREM TO NIEPISZCIE, CHODZI MI O EXP SOLO, PISZCIE TYLKO CI CO WIEDZA, NIECHCE ODPOWIEDZI TYPU DL'S - WYJEBIE NA SZOTA, NIECHCE TEZ ABY ARTUR0O ODPOWIADAL NA TE POSTY BO KUPIL CHARA NA ALLEGRO GOWNO WIE O MSIE GRA NA NON PVP I MYSLI ZE JEST FAJNY. TO TYLE.

OPOWIEDZI PROSZE NA PW. JESZCZE RAZ PROSZE, MOWIECIE TYLKO CI CO WIEDZA Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA, LUB SA PEWNI
Najlepszym rozwiazaniem sa Worker Golemy, Ancienty, Jakies syfy w Yala(culty,hero,necro etc), polecam tez stone tomb za tp -2 poziom - tam sa necro i kilka gsow

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emwu96 Pokaż post
Siema,

mam 90lvl najta z PACC, expilem najpierw na guardach i dragon lair zanim nie mialem pacc, teraz expie ciagle na stone tombie za tp. Juz mi sie znudzil i szukam nowej miejscowy

Ma ktos jakies pomysly? Chcialbym dobry miec exp tak mniej wiecej 60k najmniej na godzine
No i odpowiednie waste do expa, bo mam dosc slabe skille po 7~ wiec ciezko jest na czyms mocniejszym
Licze na pomoc,

pozdr.
arene mozesz se czyscic z 2 -reczna bronia wyciagniesz 70-100k na godzine

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corgan933 Pokaż post
Po co? Lepiej itemy dajace mlvl
Popieram, tylko wez tarcze zwykla, bo z bookiem 2 assow nie zbloczysz na klate jak co, terra hood zlocisz pewnie, mozesz se wziac amulet co daje +10% od eartha, bo terra mantle i legi masz za niski poziom
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!

Ostatnio edytowany przez Bigzone - 06-10-2009 o 14:39.
Bigzone jest offline   Odpowiedz z Cytatem