Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P.I.M.P
Nietzsche & Bubble.
---
Btw.
Pati, grasz coś jeszcze tym palkiem?
Czy ogólnie już nikt nie gra od was? Od ponad miesiąca nie gram i nie wiem co się dzieje poza tym, że Jarecki się wywalił przez debuga (ale wiem dzieki temu, że niekiedy mam spam na Nk : P)
Btw.
4+ z Prawa dostałem !!! Na pierwszych zajęciach \o/ <radocha>
|
Narazie nie gram, będę musiała nim poskillować troszkę, ale po ostatnim nie mam zbyt ochoty na grę ;p pozdrawiam i zacznij grać ;p
--- Xamianowa dodał 3 minut i 55 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia
A co oznacza milej i przyjemniej? Jeśli dwóm osobom odpowiada taki sposób spędzania wolnego czasu to cóż w tym złego?
Także lubię grać z moim chłopakiem. Może nie w Tibię, raczej w normalne, nie sieciowe gry. Parę razy spotkałam się z krytyką, jak można tak spędzać swój wolny czas... Lecz nam się tak podoba i nie zamierzamy niczego zmieniać. To nasz czas, nasze życie, możemy robić z nim, co chcemy.
|
Dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100%- jest to Nasz czas i jeśli lubimy spędzać go w ten sposób, to czemu mamy tego nie robić.
Co, do "milej i przyjemniej" miałam na myśli wspólny spacer itp., ale dla Ciebie jak i dla mnie wspólna gra z chłopakiem to świetny sposób na zapełnienie wolnego czasu.
Pozdrawiam