Dawno mnie nie było, ale na kilka postów odpiszę. Tak na spokojnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Spoko, jest jeszcze czas na wyrośnięcie z takich pierdół.
A anarchizmu to pewnie na oczy nie widziałeś, to co "reprezentujesz" to jakies lewackie anarcho-kolektywizmy, śmieszne idee dla zbuntowanych dzieciaków. Prawdziwy anarchizm to anarcho-kapitalizm, polecam.
|
Nie no, gratuluję, według Ciebie nie mogę się czymś takim interesować? Nigdzie nie napisałem, że reprezentuje jakiś anarchizm - to tylko zainteresowanie, tak samo jak reszta.
Cytuj:
Panu Kowkowi skończyły sie argumenty chyba ^^ Doszliśmy do tego że wegetarianizm to szit i bujda, można zamknąć <3
|
Nie skończyły - to po prostu temat rzeka i nie wiadomo, kto będzie miał rację, gdyż każdy ma inne przekonania.
Cytuj:
Weganizm dla dopiero rozwijającego się dziecka/organizmu to zbrodnia przeciwko jego zdrowiu. Powinno być karane (zmuszanie przez osoby trzecie). >.>
|
Nie znam dzieci wegan, ale dzieci wegetarian owszem - są zdrowiutkie, tylko wystarczy robić wszystko "z głową". Trudniej, owszem, ale da radę. ;]
Cytuj:
Pozdrawiam kolegę, który chce udowodnić swoje racje na forum, na którym 99% ludzi je mięso, w tym ja...
|
Pozdrawiam Cię również bardzo serdecznie.
Cytuj:
wegetarianizm traci glupota w momencie gdy usilnie probuje przekonac innych o swojej wyzszosci.
|
Hehe.

Najlepsze jest to, że nie uważam się za kogoś wyższego - jestem z wami na równi, nawet jeśli różnimy się pod względami poglądów
Poza tym - temat napisałem 2 lata temu, teraz mam troszkę inne podejście do tego wszystkiego, aczkolwiek nic w moich poglądach się nie zmieniło (Pozdrawiam pana Moderatora - znawcę od gówniarsko-buntowniczych rzeczy

). Nie wiem tylko po co się tyle wykłócałem, skoro to i tak bez sensu.
Pozdrawiam serdecznie.