Temat: Wegetarianizm
Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2009, 23:24   #154
Kowek
Użytkownik Forum

Kowek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005

Stan: Niegrający
Dumny

Dawno mnie nie było, ale na kilka postów odpiszę. Tak na spokojnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo Pokaż post
Spoko, jest jeszcze czas na wyrośnięcie z takich pierdół.
A anarchizmu to pewnie na oczy nie widziałeś, to co "reprezentujesz" to jakies lewackie anarcho-kolektywizmy, śmieszne idee dla zbuntowanych dzieciaków. Prawdziwy anarchizm to anarcho-kapitalizm, polecam.
Nie no, gratuluję, według Ciebie nie mogę się czymś takim interesować? Nigdzie nie napisałem, że reprezentuje jakiś anarchizm - to tylko zainteresowanie, tak samo jak reszta.
Cytuj:
Panu Kowkowi skończyły sie argumenty chyba ^^ Doszliśmy do tego że wegetarianizm to szit i bujda, można zamknąć <3
Nie skończyły - to po prostu temat rzeka i nie wiadomo, kto będzie miał rację, gdyż każdy ma inne przekonania.
Cytuj:
Weganizm dla dopiero rozwijającego się dziecka/organizmu to zbrodnia przeciwko jego zdrowiu. Powinno być karane (zmuszanie przez osoby trzecie). >.>
Nie znam dzieci wegan, ale dzieci wegetarian owszem - są zdrowiutkie, tylko wystarczy robić wszystko "z głową". Trudniej, owszem, ale da radę. ;]
Cytuj:
Pozdrawiam kolegę, który chce udowodnić swoje racje na forum, na którym 99% ludzi je mięso, w tym ja...
Pozdrawiam Cię również bardzo serdecznie.
Cytuj:
wegetarianizm traci glupota w momencie gdy usilnie probuje przekonac innych o swojej wyzszosci.
Hehe. Najlepsze jest to, że nie uważam się za kogoś wyższego - jestem z wami na równi, nawet jeśli różnimy się pod względami poglądów

Poza tym - temat napisałem 2 lata temu, teraz mam troszkę inne podejście do tego wszystkiego, aczkolwiek nic w moich poglądach się nie zmieniło (Pozdrawiam pana Moderatora - znawcę od gówniarsko-buntowniczych rzeczy ). Nie wiem tylko po co się tyle wykłócałem, skoro to i tak bez sensu.

Pozdrawiam serdecznie.
Gdyby przestrzeń między nami nie była tak trwała jak to czuję
Nie byłoby smutnej piosenki
Kowek jest offline   Odpowiedz z Cytatem