Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2005, 20:36   #23
Drum'n'Bassowy chłopiec
Guest

Domyślny

ten typ wyżej dobrze gada.
Ale powiem tak gram w tibie od roku mam 22 lata i czemu w to gram na poczatku gralem bo to bylo fajne cos nowego jak każda inna gierka którą sie zaczyna i chce sie przejśc tylko ze tibi nie da sie przejść i tu zaczyna sie jej porblem.Teraz gram w nią bo zacząlem odczuwać korzyści finansowe jeżeli rozumiecie co mam na myśli a popykanie sobie pare godzin w tygodniu żeby później dobrze sie bawić na weekendzik za czyjąś kase ma dla mnie sens.
Wiec zachęcam wszytkich do grania(trzeba być otwartym na nowe doświadczenia życiowe) a wy co tam twardo odradzacie granie i gadacie ze straciliście rok czy poł życia gadacie pierdoły bo co w tym czasie byście robili pewnie grali w inną gierke wiec co za różnica lub ogladali TV czy wybrali byscie inne pożeracze czasu(Bar mhuahauahua).Teraz ten czy tamten zaczoł myslec trzecią noga i jak każdy wie dziewczyny nie lubia takich girek ponieważ sa za trudne zeby je zrozumiały(nie mówie że wszystkie ) i takie gry potrafia być czasem bardziej interesujace niż one a one tego nie lubia bo chca aby im poswiecać swoj cały wolny czas wiec zaczynaja sie robić zazdrosne o gre i mowia Tobie że to jest złe i nie graj w to bo ci nie dam itd.
Mógłbym tu napisać jeszcze wiecej takich przykładów za i przeciw ale po co.
Wiec jaki jest sens grania w Tibie??
A jaki jest sens Życia??ten kto mi odpowie na to pytanie ten bedzie wiedział jaki jest sens grania w Tibie.
Zakończe to tak "Życie boli" i "Tu jest strasznie ja nie chcem tu byc"
młodsi forumowicze mogą nie zrozumiec tego i niektórzy starsi tez albo nie przyznać mi racji ale taka jest prawda chciaż czasem ciężko sie do tego przyznać i można zaprzeczać i szukać innych opcji usprawiedliweń ale predzej czy później dojda do podobnego zdania jak przejżą na oczy i życie ich zaboli.
  Odpowiedz z Cytatem