Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2009, 19:49   #65
Maldoryz
Użytkownik Forum

Maldoryz's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Belchatow

Stan: Początkujący
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Morgana
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Maldoryz ma numer GG 1329083
Domyślny

Czesc. Od ostatniego posta troche myslalem, i doszedlem do wniosku, ze chyba jednak zdecyduje sie na gitare akustyczna. No coz, wczesniej wspominalem, ze lezy u mnie w domu jakas taka, dosyc stara, bo po moim ojcu. I teraz nasuwa sie pytanie: jak sprawdzic, czy ta gitara jest naprawde zla? Wiecie, ja ledwo co na niej potrafie zagrac, jak dla mnie, te akordy brzmia podobnie. Bardzo ciezko musze dociskac struny, czesto i tak mi sie to nie udaje. Chociazby cos takiego, nie wiem jak to sie nazywa, ale kladzie sie palec pierwszy na trzech strunach jednoczesnie, a palec trzeci naciska daleko od palca pierwszego. Na mojej gitarce jest do dla mnie nie do zagrania, a kiedy bylem u kolegi, no, wprawdzie nie trzymalem tego na tyle, zeby zagrac pare razy, ale o bylo o wiele wygodniej i przede wszystkim, nie musialem naciskac na struny z tak ogromna sila. Wystarczylo, bym lekko je przycisnal. Wracajac do poczatku, jest jakas metoda na sprawdzenie swojej gitary? Moj tata mowi, ze jest ona jeszcze dobra, ale wiadomo jak to jest : P. Za wszelkie pomoce ogromne dzieki, moze dzieki wam zaczne grac ?
Maldoryz jest offline   Odpowiedz z Cytatem