Temat: Wegetarianizm
Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2009, 20:03   #180
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Niesamowicie wymyślna i skomplikowana taktyka roślinożerców: SPIERDA**Ć!!!
niezwykle skomplikowana taktyka miesozercow : ZAPIE***Ć ! wpasc w poslizg bo krolik w tym swoim "spie***laniu" wypracowal taktyke czestego zmieniania kierunku biegu dzieki czemu w 9/10 przypadkow drapieznki obchodzi sie smakiem ^^
@ze'to
nie chce mi sie szukac wiec : wyjasnij mi dlaczego mamy tez zeby trzonowe ktore slużą glownie do przeżuwania pokarmu ;s? Odpowiedz jest prosta : bo jestemy wszystkożerni z tym ze np. wegetarianie ograniczają się tylko do roślin.

ZADNY z tych rodzajow odzywiania sie nie stoi wyzej nad drugim bo jeden jest przystosowany do tego co robi oraz drugi aby sie przed tym bronić.Zadawanie glupich pytan dlaczego wegetarianie nie jedza miesa jest glupie tak samo przytaczanie rzeczy typu "drapieznki sa inteligentniejsze bo kombinuja" co jest oczywista bzdura bo gdyby roslinozercy nie kombinowali jak sie przed nimi ochronic (choc trudno tu mowic o kombinowaniu bo to sa rzeczy wrodzone) to by nie mieli prawa bytu a u ludzi ani jedno ani drugie nie ma bytu bo i tak sie ogranicza do chodzenia do sklepu.

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 07-10-2009 o 20:08.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem