Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2009, 17:18   #2
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

nie lubie tego waszego "noob teamu" (mam nadzieje, że was to nie obraża bo sami siebie nazywać "noob charami") dużo głupoty wprowadzacie na ten serwer a te akcje jak tak je podejrzałem to wcale nie są ekscytujące

Up
ja Twojego zdania nie szanuje i jesteś mi obojętny.

down
owszem obraża mnie więc zamknij pysk pajacu. Pamiętasz mnie, Koxis The Knight here?

Xevo123
chwalisz się na forum, że mnie ubiłeś potem wmawiasz im, że widzisz moje internetowe łzy. Po tym moge definitywnie stwierdzić "wiem, że nic nie wiem"
chłopcze o "poziomie przedszkola" ja ani razu jeszczze nie zażartowałem sobie z Ciebie, z dupy bierzesz te mądrości? Czy snujesz przypuszczenia
Ktoś? to znaczy kto? sugerujesz coś? i jakie teksty raz dwa trzy? Chłopie komu ty chcesz coś wmówić?

Zaupin
Uważasz się za Boga, że mówisz innym co mają robić
jesteś uzupatorem tego co w Tobie najlepsze, a Twoim celem jest stanie się uzupatorem tego forum. Ja Ci z drogi na pewno nie zejde
ty pusta krowo, piszesz,że mi nie odpiszesz a potem to robisz. Słowny jesteś niczym dwudziestodwu latek.

Caveki
nie wiem o co Ci chodzi, gówno tu kogo obchodzi jakie masz fetysze. I nie wiem o co Ci chodzi zly jesteś bo nie wyszedł wam trap na 15 levela?

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 09-10-2009 o 16:52.
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem