Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
I bardzo dobrze ze starsze wzbudzają respekt młodszych, poźniej takie smarkule/smarki pozwalają sobie na wszystko i niestety to już ciężko cos z tym zrobic
|
OMG kim ty w ogóle jesteś? Czy osoba młodsza jest głupsza , gorsza od tej starszej? Wzbudzanie respektu tępieniem (słowo może za mocne ale nie wiem jakiego innego użyć)???? Osoba znęcająca się nad innymi , sądząca ,że jest lepsza od innej poprzez przemoc jest wg. mnie zj**em...
Wyzywanie , bicie , czy choćby rzucanie śniegiem i kasztanami albertusa jest wg. mnie naprawdę powalone. To trzeba być naprawdę idiotą by komuś dokuczać bo jest młodszy , słabszy czy może nie jest taki "pro uber ziom który pije ,pali i w dupie ma naukę". A takie gadanie "normalne w każdym gimnazjum" jest poj**ane gdyż tak chyba być nie powinno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
może ty nie , ale na pewno w szkołach były takie akcje...
a co do respektu , no to chyba normalna rzecz , bo w szkole musi być ekipa trzymająca władze która przechodzi z rak do rak gdy odchodzą roczniki.
Jak bylem jeszcze w gim. to przyszli pierwszaki takie kozaczki , kozaczyli w naszej szkole , ale skończyło się to gdy paru dostało wpier. i zobaczyli ze w tym roku nie podskoczą... Jeden do mego kolegi coś tam fikał to jak dostał 3 cepy to przeprosił i grzecznie odszedł a do końca roku był zwykłym szarym uczniem a nie kozaczkiem jak kiedyś.
|
Jak można być kimś takim jak ty?Ekipa trzymająca władzę , co za idiota.