Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Omg to byl tylko przyklad poza tym nie każdy muzułmanin jest zly bo jesli tak to ja mogę powiedziec ze wszyscy katole sa poj*bani i pala ludzi na stosach co sie mija z prawda no i to nie jest przywilej tylko bardziej rownouprawnienie ;s niz ustalanie od gornie w jakie swieta jest wolne. Kazdy sobie wykorzysta ten czas jak mu sie tam podoba ^^.
|
pomysl nie jest zly , ale co do muzulman to nie bede sie wypowiadal bo bana dostane. Ale powiem ci jedno i przemysl to
Zobacz sytuacje np. w Belgii gdzie dano im duże prawa , swobody itp. a teraz prawie każdy Belg to rasista i nie może we własnym kraju czuć się jak u siebie. Zobacz jak oni ich pieniądze rozkradają (sociale - masa pieniędzy na każde arabskie dziecko) nie pracują a jak komuś się coś nie podoba to robią zamieszki , po przegranej walce o Europe w sposób militarny obmyślili nowy plan - zniszczyć nas od środka. Ich głównym założeniem jest przyjeżdżanie następnie ściąganie rodzin przy okazji uwodząc białe kobiety , otwierają własne sklepiki itp. z czego pewnie nie płacą dużych podatków tak jak inni bo przecież to "przyjaciele z 3 świata" pieniądze ładują w zbrojenie. Kazdy z nich robi 10 dzieci żeby wyprzeć nas z europy w sposób przyrostu naturalnego który u nich jest dodatni. A za cale ich życie płacą podatnicy (sociale).
Zaraz powiesz ze skąd to wiem i ze to stereotypy. A wiec powiem ci ze widziałem , czytałem , słyszałem i żyłem miedzy tym syfem 2 lata. I naprawdę nie życzę żadnemu Polakowi żeby to spotkało nasz kraj. A dając im jakieś prawa odnośnie ich świat robisz im taka zachętę która doprowadzi do następnych i za x lat obudzisz się w kraju w którym będzie tak jak na zachodzie.
Jak wyjeżdżałem bylem bardzo tolerancyjny , może nawet bardziej niż 3/4 z was. I tez nie wiedziałem jak można nienawidzić kogoś kto urodził się czarny czy inny. przez pewien czas nawet się kolegowałem z paroma z poza europy , ale z czasem gdy widziałem coraz więcej , rozmawiałem z pewnymi ludźmi coraz więcej doszedłem do takich poglądów jakie mam teraz. I nigdy nie chciałbym żeby tak jak tam było u nas bo będzie prawdziwa tragedia...