Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2009, 19:42   #48
Tibijczyk222
Użytkownik Forum

Tibijczyk222's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
nie chodzi o to ze starsza od siebie , ale coś jest nie tak gdy jesteś w 3 klasie chcesz se coś kupić w sklepiku a podchodzi taki pierwszak myśli ze mu wszystko wolno i się wpier przed ciebie... a jak się w szkole pokaże kto rządzi to taki pierwszak spokojnie stanie za tobą i poczeka...

i na odwrót , za mego rocznika '92 u nas tez nie było czegoś takiego ani w podstawówce , ani w gim ani teraz w zawodowce. Zawsze jak byliśmy w młodszych klasach to nie fikaliśmy do starszych. z '91 czy '90 tez tak nie było w '93 już paru kozaczków było ale szybko uciszeni. natomiast '94 to już prawie same gnoje co nie wiedza kto rządzi w szkole...

no nie tylko dlatego... ale ogólnie gnębienie to zjawisko normalne w szkole PROSTE jak w przyrodzie , albo jesteś ofiara albo morderca...
Normalne w szkole , jednak nie znaczy ,że dobrze. Dla mnie świadczy to o tobie tylko tyle ,że jesteś skończonym idiotą. Nie wiem jak można być kimś takim. A jaka różnica czy ci się wepchnie ktoś w twoim wieku czy ten rok młodszy? Uważasz się za lepszego bo jesteś starszy? Dla mnie pokazujesz tylko jak ograniczony psychicznie jesteś. I do tego te "rządzenie" w szkole , n/c.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ?
żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
Tibijczyk222 jest offline   Odpowiedz z Cytatem