Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2009, 19:44   #49
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

ja nie kozacze , ale są zasady i się do nich stosuje , kiedyś sam bylem młodszy w szkole i respektowałem je tak samo jak respektuje teraz. A na pewno w każdej szkole jest jakaś ekipa/grupa która trzyma władze , np. ze nikt nie ruszy kogoś od nich lub kolegi kogoś z tej ekipy bo będzie się bal Np. w gimnazjum z naszego rocznika była taka 1 ekipa , natomiast w roczniku '93 były 2 i przez cały rok było wiele solówek (miedzy ludźmi z tych grup) i było parę walk 2vs1 3vs2 3vs3 itp. po prostu walczyli o władze , a powody były byle jakie np.

Przez naganne zachowanie na lekcji kolegi kolesia z ekipy "a" kolega kolesia z ekipy "b" dostał 1 i już ten leci po kolegów na co przybiegają tamci , dochodzi do solówki , później ten wstawia się za tym tamten za tym i zadyma gotowa.

przykład z życia wzięty...

Dziewczyny natomiast walczą o popularność , która będzie najlepiej widziana wśród chłopaków (no może jak się bija to źle to okazują) ale jakieś docinki i złośliwości są bronią dziewczyn.

UP. jak się wepchnie ktoś w moim wieku uznam to za obrazę w stosunku do mnie , a jak ktoś młodszy to uznam to jako brak szacunku i kozaczenie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 08-10-2009 o 19:46.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem