Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2009, 20:48   #63
Gagerr
Użytkownik Forum

Gagerr's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2009

Domyślny

Nawiązując jeszcze do tych grup, to najczęściej są to zakompleksieni gówniarze. Pamiętam taką fajną sytuację. Chodziłem wtedy jeszcze do gimnazjum (to był konkretnie chyba 3 rok) i banda tłumoków nie potrafiących zdać, stawała zawsze w przedsionku i po kolei zaczepiała wszystkich młodszych. Padło również na mnie, a że było ich kilku, to nie miałem za bardzo szans. No nic, myślę nie dam sobą pomiatać. Dorwałem trzech typów, każdego osobno, wracających samotnie ze szkoły. Obiłem trochę twarz, jeden to nawet mnie błagał żebym przestał, bo bronił się gorzej niż schorowany emeryt. Wyżej wymienieni delikwenci, chyba już nigdy nie uderzyli żadnego pierwszaka, przynajmniej tak mi się wydaje. W tym tkwi właśnie problem, większość z tych "poszkodowanych" nawet się nie stara bronic. Rozumiem gdy jest niski, chudy i niezdolny do obrony, no ale kurde, jak widzę 1.40 m karła okładającego jakiegoś dryblasa tylko dlatego że ten niski jest starszy, to coś tu jest nie tak. A taka sytuacja była, nawet wiele razy.
Gagerr jest offline   Odpowiedz z Cytatem