Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
ale to tylko zabawa , i rzucaliśmy nie tylko w młodszych ale i w siebie nawzajem. We mnie tez raz poszła salwa od 20 osób i jakoś się nie obraziłem za to...
|
Widać trwałe skutki do dziś.
Cytuj:
w zawodowce to jest wogle inny podział ;D mi chodziło o gim głownie.
|
Twój problem jest taki, że może i zdałeś gimnazjum, ale umysłowo wciąż tam jesteś i chyba jeszcze przez długi czas pozostaniesz.
Cytuj:
Porządni (ludzie co kiedyś rządzili w gim , ich koledzy lub ludzie z wiosek którzy zakolegowali się z kimś od nas)
|
A to ciekawe! Prezydent też sprawuje władzę, a ile ziąów z osiedla pieje jaki to on teges i nie teges!
Cytuj:
Frajery (reszta , czyli ci co w mieście byli gnębieni zawsze i ci co przyjechali z wiosek i zamiast nawiązywać znajomości z nami siedzieli cicho we własnych małych grupkach)
|
Cool story bro, też bym się z plebsem nie zadawał.
Cytuj:
Tu nie było by jak dzielić ;D bo 3/4 zawodówki to super kolesie których znam z ulicy i coś sobą na osiedlu reprezentują , ogólnie prawie każdy jest znany na mieście.
|
Coś sobą reprezentują? Żart dnia, poważnie. Wiesz, że gówna się nie dotyka?
No cóż, kiedy myślisz, że Albertus już cię nie zaskoczy, to możesz się nieźle zdziwić. Tak dla twojej wiadomości, władco, wiesz że taki margines jak wy mieszka potem na śmietniku błagając ludzi o pieniądze na tanie wino? I jaki wtedy szacunek do ludzi mają, nie mówiąc już o tym co sobą reprezentują!
Aha, wiesz co to Karma? Życzę ci tego z całego serca.