Temat: Bg 2
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2005, 22:08   #18
NORMALY OBYWATEL RP
Użytkownik Forum

NORMALY OBYWATEL RP's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morin
Bladurs Gate II - przepiekna gra naprawde, posiada wszystko co gra RPG powinna posiadac i nie jest tak glupia jak Diablo 2 gdzie sie tylko chodzi i kilka ( nikogo co gra w Diablo nie chce obrazac to jest tylko moje zdanie )
I chcialbym sie zapytac osob ktore graly : Jaki sklad mieliscie przechodzac ta przepiekna gre ??

Moj sklad byl taki : Auxsios ( ja jako palek ), Korgan, Minsc ( w tronie bhaala zamienilem go na Sarevoka ), Aeria ( moja ukochna ), Edwin, Jan Jansen ( wiem ze obciach ale wali za***iste teksty pozniej zamieniony na Imoen )

Teraz tylko czekam na Baldur Gate III tylko sie boje jednego a mianowicie tego, ze BG III bedzie robic inna firma niz pozostale czesci ( wczesniej robil Black Isel ) oraz tego czy uda im sie dobrze zrobic swiat 3d
Ja mialem bardzo podobny squad. Tylko ze Moja postacia byl pol elf z 2 mieczami dlugimi i zamiast (chyba) edwina mialem Keldorna
A Jan Jansen jest wedlug mnie owiele lepszy niz Imoen
W tronie Bhalla zamisast minsca byl sarevok:d
Prawie przeszlem tron bhaala tylko ze przed sama walka z melisana save mi sie zepsoly
A mialem koksata druzyne bo trenowalem(2 wojownikow na 38lv,paladyn na cos kolo 34lv,a reszta miala lv ponad 25)
Ale wtedy kosilem.
A Tak wogule to do demlisza kangaaxa: 10 walkach z nim zrezygnowalem, i postanowilem sie zajac przechodzeniem gry
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Ciekawe komu udało sie przejść Twierdzę strażnika, razem z zabiciem Demogorgona(szkoda, ze nie ma za niego exp). Gościu jest niezły. Do walki podchodziłem więcej razy niż do ostatecznej rozróby z Irenicusem.
O ile dobrze pamietam to chyba ja przeszlem i zabiłem go. A irenicus byl dla mnie banalny, pokonalem go za 1 razem, bez specjalnych trudnosci

Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 19-02-2005 o 22:17.
NORMALY OBYWATEL RP jest offline