Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
Albertus, powiedz mi ile miałeś pkt jak zdałeś gimnazjum ? Z czystej ciekawości pytam
|
Mialem 68 pkt. albo 67 ; nie pamiętam. Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).
Egzamin z Polskiego pisałem 20 min a z matmy 35.
Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze , i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość) , u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali , i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie) , a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy... normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
Z reszta co ja tu będę gadał przez neta , jestem w 100 % pewien ze większość z was (nie wszyscy) nie powiedzieli by mi nic takiego w rl chociaż ze jestem chudy i dość niski , ale ja znam ten typ człowieka i to wy próbujecie się dowartościować przez neta.
ja tu niczego udowadniać nie muszę , mam swoje życie które mi się podoba , wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje , szacunek przez neta byłby chyba ostatnim jaki chciałbym zyskać , bo wiem jacy ludzie tu piszą (nie mowie o wszystkich)
Do tego forum podchodzę na luzie , przeczytam temat , wypowiem się a później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych. Naprawdę mi się nie nudzą takie docinki i mnie nie denerwują , czasem trochę śmieszą nawet wiec nie trudźcie się , i tak od tego nie będziecie lepsi , znajdźcie se coś innego.
PS. Czy mieszka ktoś z was w Suwałkach? Będę tam miesiąc na kursie i chętnie bym poznał miasto.