Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze , i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość) , u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali , i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie) , a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy... normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
Do tego forum podchodzę na luzie , przeczytam temat , wypowiem się a później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych. Naprawdę mi się nie nudzą takie docinki i mnie nie denerwują , czasem trochę śmieszą nawet wiec nie trudźcie się , i tak od tego nie będziecie lepsi , znajdźcie se coś innego.
|
Chłopak, weź ty skończ się tłumaczyć i zacznij myśleć, bo na prawdę, nie jest z Tobą najlepiej. Z każdym kolejnym postem powoli wycofujesz się z tego, co mówiłeś na początku. Wytłumacz mi, dlaczego próbujemy się dowartościować? Pokaż mi czym, bo na prawdę nie rozumiem - to my piszemy, jakie to z nas kozaki w szkole i do jakiej to bandy należymy?
Idź do tej swojej piekarni, pal tych pierwszaków nawet w tym piecu, jeśli chcesz, ale nie wmawiaj, że wszyscy żyjemy w takiej patologii, jaką masz w szkole.