O Boze, co za moron. Chyba nie zrozumiales tego, co napisalem. Tak trudno przeczytac ze zrozumieniem? Porownuje to do sharingu, bo wg. mnie jest to wieksze "lamerstwo" niz to, co wypisales nizej [; .
Nie mniej jednak wolalbym, dac te passy, niz sharowac, bocic, nie wiadomo, co jeszcze robic ;] . A w ogole to ja nie wiem, co Ty czujesz do nich, broniac ich i wchodzac im w tylek na kazdym kroku na forum. A Rudy jak to rudy i tak powie, ze to 'nikt od nas' i ze tylko lize im cztery litery. Ale najwyrazniej Ty to lubisz ;] byc traktowanym jak smiec, i pomimo tego "wiernie walczyc na forum" HAHAHAHA.
OT: Wez czlowieku sie ogarnij, bo jestes totalnym kretynem. Pisze chyba z Toba normalnie, co? Wiec nie rozumiem, po co sie tak napinasz, he? Jakies problemy z glowka? Czy moze Tibia wywiera na Tobie takie wrazenia, hyh?
Gadac z takim normalnie... to Ci zaraz bedzie cisnal, heuheuehe. Zachowanie typowe dla dziecka, ktore wszystkich wyzywa, a jak przyjdzie, co do czego to sie rodzicami bedzie bronil, pfff.
Radze Ci wyjsc na swieze powietrze / wylaczyc komputer, bo na prawde kiepsko z Toba, haha
Masz cos na rozluznienie posladow:
http://************.pl/234683/Dajesz-sie-sprowokowac
^demotywatory, HE HE