Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2009, 12:44   #100
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
Ale na swoje obronę dodam to ze dużo punktów straciłem na zadaniach fizycznych , matematycznych i chemicznych (1-2 gim bez tych przedmiotow , wiec braki ogromne).
Gratulować szkoły. Może jeszcze mi powiesz, że j. pol zaczęliście się uczyć w 1 gim? To by wszystko wyjaśniało.

Cytuj:
Co do reszty , nawet nie chce mi się odpisywać bo wy (większość) nie rozumiecie co pisze
A to zabawne. Równie dobrze mogę powiedzieć, że wy, kibice (oczywiście większość!) nie rozumiecie jak funkcjonować w społeczeństwie (oczywiście tak nie myślę...), ale jaki to ma sens, skoro członek wiem?

Cytuj:
i to właśnie świadczy o tym jak was postrzegam (większość)
No tak, bo my mieszkamy w normalnych warunkach, więc jesteśmy nienormalni.

Cytuj:
u nas nikt nie dowartościowuje się tym ze komuś przywali
Poczytaj trochę książek psychologicznych (i tak wiem, że tego nie zrobisz, za dużo literek), może cię uświadomią, że właśnie takie osoby jak wy są niedowartościowane przez rodziców i otoczenie, więc sami próbują się dowartościować. Jest to udowodnione przez ludzi uczonych, a nie ludzi ulicy.

Cytuj:
i za darmo nikomu tego nie robi (na ogol bo czasem są wyjątki jak wszędzie)
No baaa, bo wszystkie ofiary waszych kasztanów (rofl) zrobiły wam coś naprawdę złego, prawda?

Cytuj:
a nawet konserwator mówił nam żebyśmy z pierwszakami porządek zrobili bo kozacza co niektórzy...
Again, pogratulować szkoły. A dyrektor co wam powiedział? Żeby sprzątnąć ludzi z sanepidu?

Cytuj:
normalna sprawa chyba ze gnoje nie będą w szkole rządzić (nam to na myśl nie przychodziło jak dopiero zaczynaliśmy się tam uczyć).
No kurczę, ale popatrz. Co za różnica, czy ktoś jest rok młodszy, czy starszy. On się może wepchnąć w kolejkę, i ty się możesz wepchnąć w kolejkę. Idąc twoim tokiem rozumowania (?!), to prezydentem / premierem powinni być emeryci z 80 na karku. Idąc jeszcze dalej, dla mnie też w takim razie jesteś gnojem. Z drogi!

Cytuj:
Z reszta co ja tu będę gadał przez neta , jestem w 100 % pewien ze większość z was (nie wszyscy) nie powiedzieli by mi nic takiego w rl chociaż ze jestem chudy i dość niski , ale ja znam ten typ człowieka
Jestem w 100% pewien że wszystko co tu piszesz to bajeczki. Mam rację czy nie? Wzajemnie.

Cytuj:
i to wy próbujecie się dowartościować przez neta.
Nieprawda, bo ty! :<

Cytuj:
wiem ze w pewnych miejscach jestem szanowany za coś tam i mnie to satysfakcjonuje
To tak, jakby się chełpić, że jest się szanowanym w więzieniu. Co ci to da w NORMALNYM świecie?

Cytuj:
bo wiem jacy ludzie tu piszą (nie mowie o wszystkich)
No właśnie Albertus, no właśnie...

Cytuj:
później odpisuje debilom co myślą ze jak ktoś ma inne zdanie niż wszyscy mu podobni (o ten typ człowieka mi chodzi) to będą czuli się lepiej od innych.
To nie o to chodzi, że masz inne zdanie, tylko po prostu jesteś anomalią.

Cytuj:
PS. Czy mieszka ktoś z was w Suwałkach? Będę tam miesiąc na kursie i chętnie bym poznał miasto.
Ojojoj, czeka cię chyba szok w jakimś normalnym miejscu, tam już twoich kumpli nie będzie, i co z twoim "szacunkiem"?
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem