Temat: Akcja "ghoul"
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2005, 22:46   #78
Marek Tibioman
Użytkownik Forum

Marek Tibioman's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
Żarówka Wnioski z tego co napisaliscie dotychczas...

Ja sobie dobrze przetytalem ten temat i skomentuje wszystko co mnie w jakis sposob zaintrygowalo A wiec po pierwsze: mam pewien plan co do tego ghoula... na tym forum w dziale mainland i temacie " co jest pod...?" przeczytalem ze aby dostac sie na mainie pod northportem na poziom -3 nalezy znalezc bardzo dobrze ukryta dzwignie! Mysle ze z tym(i) ghoulem(ami) jest tak samo. Moze jednak jest tak jak tu ktos juz na forum pisal (nie pamietam kto ) ze trzeba pod ta sciana ryc kilofem az sie znajdzie ukryta dziure.... A z drugiej strony bardzo ciekawe sa tez te dziury na roznych skalach!!! Jakby ktos bardzo chcial odkryc ta zagadke niech poodkopuje te dziury na skalach
Po drugie: co do spike sworda to wydaje mi sie ze mozna go zdobyc. Nie watpie w to ze trzeba pokonac minosa golymi lapami i pojawi sie teleport teleportujacy na wysepke ze spike swordem, ale trzeba by wtedy bardzo duzo trenowac fist ;/
Po trzecie: Mino mag. Nie mam pojecia jak sie tam dostac, ale nie wykluczone ze ta ksiega na w tym pokoju (nie pamietam jak sie nazywal cos tam mintwallin hell... ) wyjasnia jak sie dostac do mino maga, ale i tak nawet sunrise nie pokonal by go (na rooku sa za slabe itemy ) Ale ja mam swoj zupelnie inny pomysl z tym mino magem Jak sie dojdzie do tego pokoju gdzie sa te 3 skrzynki (boxy) z carlin swordami i innymi cennymi itemami [tam co pilnuja ich minotaury i sie tam idzie przez ta krętą jaskinie wolfow] to w tym pokoju jest jeszcze taka skrzynka co sie zwie chest. I moze tam trzeba wlozyc jakas cenna na Rooku rzecz i przeteleportuje wtedy do pokoju z minomagiem ... nie wiem. Wydaje mi sie ze moj pomysl z mino magiem jest najbardziej prawdopodobny
P.S. Nigdy na Rooku nie mialem katany wiec nie wiem gdzie jest i jak sie dostac do tego katana room (powiedzcie mi na gg 4565540 plz ) ale nie obsmiewwajcie mnie za to ze np. pomyslicie sobie tak: "eee tam jakis n00b pisal ten post nie wiem po co on to pisal skoro nigdy nie byl w katana room to on pewnie w tibie nie umie grac a rookgaardu woghoule nie zna" TEN POST PISALEM NA PODSTAWIE TEGO CO PRZECZYTALEM W TYM TEMACIE A JAK JUZ MOWILEM JA SOBIE BARDZO DOKLADNIE PRZECZYTALEM CALY TEN TEMAT!!!

22/08/2005r. - mój 100 post na forum :-)
Marek Tibioman jest offline