10-10-2009, 17:54
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Haha, miałem nic nie pisać na tym forum, ale po prostu nie mogę.
Zadam teraz poważne pytanie (mam nadzieję, iż wasze móżdżki są w stanie podjąć wyzwanie i spróbować odpowiedzieć na poziomie) - czemu, jeśli macie wyjebane w tibie (a przynajmniej w grę na Morganie) jesteście pierwszymi, którzy piszą na forum? W pewnym stopniu rozumiem, że możecie nie mieć nic innego do roboty, bo pewnie gdybym miał kisiel zamiast mózgu lub mieszkał w domu bez klamek też bym tak robił.
Co do ilości osób na serwerze (ten fragment dotyczy niedorozwiniętych forum fighterów, dla których poza bułką i frytkami świat nie istnieje) - nie wpadliście na to, że po wypierdoleniu w kosmos ponad 200 charów (w tym są wliczone bot postaci), a także w trakcie trwania banów za boty trzeba by sprowadzać około 50 osób miesięcznie na serwer, by utrzymać liczbę taką, jaką kiedyś udało się naruchać Russelowi (mowa o czasach, w których ściągnął brudasów)?
Co do tego, czy jest lepiej... Hmm, raczej nie, bo nie pałęta się żadne ścierwo na serwerze, któremu moglibyśmy wpierdol spuścić...
Więc chłopaki, zakasajcie rękawy, wbijajcie się do kanałów i róbcie nowe pk teamy, bo nudno coś.
|
nudno ci ? moze umow sie z kims przez internet na rl i porozmawiaj se o tibi  (np.aravras)
|
|
|