Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Gratulować szkoły. Może jeszcze mi powiesz, że j. pol zaczęliście się uczyć w 1 gim? To by wszystko wyjaśniało.
|
JA sie nie uczylem bo bylem za granica...
Cytuj:
Poczytaj trochę książek psychologicznych (i tak wiem, że tego nie zrobisz, za dużo literek), może cię uświadomią, że właśnie takie osoby jak wy są niedowartościowane przez rodziców i otoczenie, więc sami próbują się dowartościować. Jest to udowodnione przez ludzi uczonych, a nie ludzi ulicy.
|
jakbyś chciał wiedzieć to czytam sporo książek (może nie psychologicznych , ale czytam)
Cytuj:
No baaa, bo wszystkie ofiary waszych kasztanów (rofl) zrobiły wam coś naprawdę złego, prawda?
|
każdy traktował to jako zabawę. Miedzy sobą tez się rzucaliśmy.
Cytuj:
No kurczę, ale popatrz. Co za różnica, czy ktoś jest rok młodszy, czy starszy. On się może wepchnąć w kolejkę, i ty się możesz wepchnąć w kolejkę. Idąc twoim tokiem rozumowania (?!), to prezydentem / premierem powinni być emeryci z 80 na karku. Idąc jeszcze dalej, dla mnie też w takim razie jesteś gnojem. Z drogi!
|
Idz do pracy i zobaczymy czy jakiś starszy człowiek który jest brygadzista czy kierownikiem da ci pokozaczyc.
Cytuj:
To tak, jakby się chełpić, że jest się szanowanym w więzieniu. Co ci to da w NORMALNYM świecie?
|
Tylko szacunek w mieście bo wątpię czy ktoś chciałby zaczepiać kolesia co grypsował , wiec da na pewno bezpieczeństwo na ulicy ciemna nocą.
Cytuj:
Ojojoj, czeka cię chyba szok w jakimś normalnym miejscu, tam już twoich kumpli nie będzie, i co z twoim "szacunkiem"?
|
nie boj się , jak ktoś ma szacunek u siebie , szybko wzbudzi go w innym miejscu. Jak bylem na kursie w Lomzy rok temu , znalazłem se ziomków , szybko klimatyzuje się w towarzystwie takim które wy omijacie szerokim lukiem gdy widzicie na ulicy (większość nie wszyscy)
PS. Nikomu nie grożę ani nic , myślicie ze nie mam nic lepszego do roboty niż grożenie internetowym kozakom którzy udają wielkich inteligentów? Ja po prostu chce se pogadać na rożne tematy.
I dodam jeszcze raz dla tych co nie umieją czytać po Polsku , ze za darmo raczej się nie dostanie (są wyjątki)