Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2009, 21:56   #114
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Boje się wieczorem wyjść na miasto? Ciekawych rzeczy się na tym forum dowiaduje
pisałem parę razy ze mowie to do zdecydowanej wiekszosci , wiec jeżeli do tego opisu nie pasujesz po prostu to zignoruj.

tak , jestem zadowolony bo mam fajna prace , która wcale ciężka nie jest (no ale wielkie królewicze z forum każda prace fizyczna nazwa ciężka) Ja pracuje od małego i umiem poznać prace lekka i ciężka. Ludzie zrozumcie ze w życiu nie liczą się tylko pieniądze i wykształcenie... myśląc tak będziecie mieli dużo kasy , ale będziecie nikim. Lepiej być niż mieć

Dzisiaj gadalem se z tym kolega co jest po podstawowce a zarabia spora kase robiac to co lubi (opowiadalem wam o nim) no i pytam go , Wiesiu czemu teraz nie robisz jakis szkol zaocznie? a on mi na to odpowiada
-sluchaj , mi juz nie potrzebne zadne szkoly ja mam to co chce i mi niczego nie brakuje.

i opowiedzial mi taka historyjkę

Lezy se koleś biedny pod jabłonią pali papieroska i zajada jabłka I przechodzi bogaty w garniturze no i mowi :
-Ty czemu tu tak lezysz , dam ci pare groszy to cos kupisz
-No i?
-No i sprzedaż drożej , później kupisz więcej i znowu sprzedasz , jak się dorobisz to zbudujesz własna fabrykę , zatrudnisz ludzi i będziesz bogaty
- I co wtedy?
- No i wtedy będziesz se leżał i nic nie robił
- Czyli nic się nie zmieni...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 10-10-2009 o 22:08.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem