Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
co w tym dziwnego? Ja zawsze sprawdziany pisze szybko - Wszystkie. Bo nie siedzę i nie myślę godzinę po prostu Wiem to pisze , nie wiem to nie pisze albo jakaś głupotę walne żeby było śmieszniej ;D
Nie widzę w tym nic dziwnego... aa na biologii tez mi nie poszło ;D ale z gegry miałem chyba dużo pkt z tego co pamiętam.
|
Robię tak samo, matmę w 35min jeszcze mogę uznać, ale polski w 20, nawet jeśli pisałbyś ciągiem całą prace to nie wiem czy byś się zmieścił a gdzie czas na czytanie?
Cytuj:
tak , jestem zadowolony bo mam fajna prace , która wcale ciężka nie jest (no ale wielkie królewicze z forum każda prace fizyczna nazwa ciężka) Ja pracuje od małego i umiem poznać prace lekka i ciężka. Ludzie zrozumcie ze w życiu nie liczą się tylko pieniądze i wykształcenie... myśląc tak będziecie mieli dużo kasy , ale będziecie nikim. Lepiej być niż mieć
|
Ty ty się swoimi pro elo doświadczeniami nie popisuj, bo powiem ci tyle. Nie wiem czy to prawda czy nie i nie wiele mnie to obchodzi, zapewne wielu innych także. Ale wygląda to hmmm...żałośnie. Jak to mówią im mniejszy pies tym więcej robi hałasu. Podobnie jest z ludźmi, którzy opowiadają o baśniach 1001 nocy z ich życia.