Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
Robię tak samo, matmę w 35min jeszcze mogę uznać, ale polski w 20, nawet jeśli pisałbyś ciągiem całą prace to nie wiem czy byś się zmieścił a gdzie czas na czytanie?
|
ja czytam szybko i szybko pisze. Możesz nie wieżyc , mi na tym nie zależy ew. Zapraszam to zapytasz nauczycieli z komisji.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otakuma
Ty ty się swoimi pro elo doświadczeniami nie popisuj, bo powiem ci tyle. Nie wiem czy to prawda czy nie i nie wiele mnie to obchodzi, zapewne wielu innych także. Ale wygląda to hmmm...żałośnie. Jak to mówią im mniejszy pies tym więcej robi hałasu. Podobnie jest z ludźmi, którzy opowiadają o baśniach 1001 nocy z ich życia.
|
nie popisuje się , po prostu mam dość ciekawe życie to mam rożne doświadczenia , ze ty masz jednolite to już twój problem. Ja próbuje się wszędzie załapać i wszystko zobaczyć wiec wspomnienia zostają... I dla takich wspomnień i doświadczeń się żyję bo na starość usiądę w fotelu i będę myślał co to ja kiedyś robiłem a ty będziesz tylko pamiętał ze chodziłeś do szkoły i się uczyłeś a później miałeś lekka i dobrze płatna prace... nic więcej.