@Up
Albo do Niemiec, tylko żeby tam nie zostali... Młodzieżówka, to nawet nasza kiedyś szalała, teraz dobra jest także Serbia - moim zdaniem mamy [Słowianie] to we krwi, że szbciej rozwijamy się w młodym wieku, a później stop.
Baros zawsze może odżyć. Niby taka gwiazdka jednego turnieju, ale stać go na wiele. Obronę mają od nas o niebo lepszą.
1. Holandia, Francja, Anglia, Włochy, Hiszpania
2. Portugalia, Czechy, Rosja, Niemcy
3. Turcja i inne takie takie ; D
4. Polska i reszta.
5. Wyspy Owcze, San Marino :<
+(jeśli) to co zapomniałem
To jest czołówka. Przy odrobinie szczęścia na pewno stać ich na zwycięstwo lub chociaż półfinał ME (gdyby były rozgrywane teraz, to tylko przykład).
W sumię bardzo szkoda, że czas leci jak leci, bo Ujfalusi - Grygera - Bolf/Rozehnal - Jankulovski <3 Chyba moja ulubiona formacja defensywna z lat 2004/2008. Cecha też lubię, umiarkowanie, ale jednak. Nedved i Rosicky - jeden lepszy od drugiego (nawet trafiłem w kolejności), obu uwielbiam. Koller (duży, silny) i Baros (mały, zwinny) idealnie się uzupełniali. Do tego Galasek i cała reszta wielkich nazwisk. Wtedy Czechy-Anglia-Honaldia były moim zdaniem BEST, nawet przy Włochach.
- Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
|
Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 11-10-2009 o 14:53.
|