Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2009, 20:17   #20
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele Pokaż post
Zresztą, te milion klasówek, kartkówek czy sprawdzianów, też jest wzięte z dupy. Jak często macie 3 takie prace w tygodniu? Raz, może dwa na semestr?
Co tydzień.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
hmmm , czy ja wiem czy dużo , może i dużo a i tak dla polowy nie ma z czego ocen wystawiać...

uczyłem się chyba 2 razy w życiu ( na poprawkę ) a zawsze zdaje z klasy do klasy !!!
Zawodówka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Dostane 1- pójdę do dyrektora- 32 świadków złamania statutu szkoły jak najbardziej powinno starczyć, a jakby to było za mało to bym się pobawił w polityka i mógłbym nagrać całe zdarzenie. A jeśliby to nie starczyło to sprawa skończyłaby się w sądzie.
Nie jestem o wiele starszy ale powiem Ci jedno - "Młody jesteś, i jeszcze głupi". Proponuję nabrać doświadczenia życiowego przed wypowiedzią dotyczącą danego tematu.

Topic:

Inna sprawa, że ten artykuł to przesada. Jestem w jednym z najlepszym L.O. we Wrocławiu, jadę na trójkach i czwórkach przy nauce od czasu do czasu 2-3 godziny. Mało tego, nie ominie mnie żadna większa impreza (ot, w tym tygodniu mam w planach we wtorek, środę, sobotę i niedzielę)... Inna sprawa - widzę, że za bardzo olewam naukę siedząc w domu, bo wole posiedzieć na Facebook'u, poczytać książkę (nie szkolną) czy pograć na Playstation...

... wszystko zależy od tego, jak zagospodarujesz sobie czas.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 11-10-2009 o 20:19.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem