Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2009, 22:02   #1691
ansekabanse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sherionsky Pokaż post
Chuja wiesz.. Dostał Gaddarra, a jak dowiedzieli się że odchodzi to powiedzieli mu że ma po postaci. Pozatym, chyba nie myślisz że Urb sam sobie Gaddarra wyexpił? Ukradł go hiszpanowi. A jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć po co były robione listy, to wam powiem. Po moim hacku miałem 99%pewności że to Urb i że mógł zrobić listy - miałem warninga - więc celem zabezpieczenia mojego chara na wszelki wypadek którejś nocy zrobiłem z Rudym listy na Draza. A że Draz ma nie wyparzony ryj, to dostał nauczkę..;] i skończcie już pierdolic. A Ty gdybyś miał jakiekolwiek skrupuly, czy tam wstyd w grze, to gratuluję.. To są raczej rzeczy które powinno się mieć na rl, a nie na pixelach.

/Wojcik.
A dziwisz sie ze mu chcieli zabrać chara jak sie dowiedzieli ze chce walczyc przeciwko nim?Pozatym Gaddarr od lvla 80 byl expiony przez draza i urba ofc byl walek na hiszpanie co nie zmienia faktu ze dali mu go z czystego wspolczucia, po to zeby on pozniej ich wyruchal- ale wyjebane.I co,miales 99% pewnosci ze to urb i ze ma listy,i co?Mial?Nie widzisz ze nawet w takim przypadku to go wyklucza, bo zapewne by cie zdeletowal jak by mial taka okazje i zapewne zrobil by te listy gdyby to on cie okradl?I jaka jest teraz twoja teoria dotyczaca tego hacka?Dalej sadzisz ze to urb? ;]
ansekabanse jest offline   Odpowiedz z Cytatem