Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2009, 23:51   #11
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghard Lage Pokaż post
wow to mmorpg a gw to corpg [...] bo gw to nie mmoprg
Bzdury. Twórcy wymyślili niby nowy gatunek i myślą, że są fajni. To jest po prostu MMORPG, tyle że nie z otwartym światem, ale setkami instancji. CORPG. Tez mi coś.

Cytuj:
średnia wieku graczy grających pve to ok. 15 lat ale za to średnia wiekowa środowiska pvp to 18 lat+.
A średnia wieku w Lineage II to 126 lat, też mogę wymyślać :] Podaj źródło - uwierzymy.

Cytuj:
Dodatkowo gra jest nastawiona na grę w party czy to z botami czy z prawdziwymi graczami ale nigdy nie walczysz samemu.
Samemu, bo inaczej nie idzie ;p
Ale niestety, GW straciło to coś, co było kiedyś. Pamiętam epickie próby przejścia misji w Shiverpeak Mountains, w ośmiu graczy próbowaliśmy każdą misje po kilka (w krytycznych sytuacjach kilkanaście) razy. Ale jaka satysfakcja i radość za ukończenie!
A teraz? Ludzie biorą sobie henchów i mają w dupie. GW stało się grą solo. Obawiam się, że to "solo-friendly" w Star Wars: The Old Republic źle wpłynie na rozgrywkę...

@autor tematu
Jeśli nie szkoda ci kasy - kupuj World of Warcraft, nawet się nie zastanawiaj. Ale jeśli nie chcesz tracić kasy na abonament - kup w/w Guild Wars. Nadal warto, pomimo że gra schodzi powoli na psy - brak należytego supportu NCSoftu robi swoje. Ogólnie robi się z tego Metin 2 (tyle że z wyższej półki), bo dzieci neo oblegają świat.

EDIT: Tfu, pomieszały mi się trailery. To solo-friendly to w GW2, oczywiśce ;)

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 13-10-2009 o 07:54.
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem