Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2009, 18:16   #15
Ghard Lage
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
No bo racja, Nightfall to najgorsza kampania jaką mógłby wybrać nowy. Kup Prophecies (czyli "podstawkę").
Nightfall jest ciekawy jak się gra na nim postacią z innej kampanii ;p

edit: Ludzie, ruszył 7-dniowy darmowy trial do Age of Conan! Mi zaraz się skończy patchowanie i zobaczymy, co takiego ten Funcom wykreował.
No propa bym raczej na początku nie ruszał. Może i jest najdłuższy ale imo jest także najtrudniejszy (ofc bez hero). A jak wiadomo jak jest coś nudne, długie, dosyć trudne, a na dodatek pusto w outpostach to aż się odechciewa grać... Najlepiej jak zrobić jak już pisałem factions+gwen a potem ewentualnie nightfall czy prop. Jak już grasz w nfa to mogę cię pocieszyć, że tylko początek jest taki jak już wyjdziesz z wypsy to już potem jest ok.

Co do Age of Conan jakoś nigdy nie darzyłem sympatią tego barbariana. Trochę zbyt sztywny (miałem tylko raz do czynienia z tą grą) świat i w ogóle nie widzi mi się latać w jakiś szmatach. Po za tym spore wymagania sprzętowe nie pozwalają mi na grę... (ale to nie powód do płaczu). Ofc to tylko moje zdanie, pewnie jakbym pograł dłużej to bym miał inne bo gra wydaję się być dosyć rozbudowana.

Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 13-10-2009 o 18:18.
  Odpowiedz z Cytatem