Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2009, 19:27   #16136
Dion
Użytkownik Forum

Dion's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2009

Stan: Zbanowany
Gildia: 997
Świat: Furora,Pandoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sienx Pokaż post
A czy kłuć ma coś to tego co napisałem ? i czy napisałem ze jestem mistrzem ortografii, wcale nie muszę robić błędów na duża skale żeby go upominać i na pewno nie robię tyle błędów co pan Dion ogólnie rzadko to robię.

W cale nie muszę zaglądać do słownika żeby napisać dobrze słowo, poza tym tylko po to żeby mu napisać ze jest głupi ? po za tym ty też nie masz idealnej ortografii wiesz ze brak pisania kreseczek kropki czy ogonków przy ź-ż-ć-ś-ę,ą itp,też jest kiepską ortografią.
wiesz ,ze zalosny jestes?
jak by mi sie chcialo ,a nie chce mi sie siedziec 15 minut z firefoxem tak jak ty i odpisywac (tak tak kozak jestes bo ff masz no nie?) na posty debili ktorzy mysla ,ze maja 4 rl w vision i sa elo super fajni + sepia na 200gp badz sa tacy super z ortografi jak ty to bym nie robil bledow jak w gole brak polskiego znaku mozna nazwac bledem..
tak wiec skoncz puce i wymandrzanie sie bo tak jak ktos up napisal sam robisz bledy w dodatku z ff i jeszcze kozaka strugasz
btw
ja jestem glupi?to co napiszesz o sobie kretynie nieumiejacy poprawic wyrazu podkreslonego przez ff ?

Ostatnio edytowany przez Dion - 13-10-2009 o 19:28.
Dion jest offline   Odpowiedz z Cytatem