Temat: 'Dziewczęta'
Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2009, 22:16   #172
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luka$ek Pokaż post
Ale bzdury chłopie klepiesz...

Pisałeś wcześniej że "Nie taki kozaczek pierwszak stoisz w kolejce w sklepiku i się wepchnie przed ciebie"
Jeżeli się przed ciebie wpycha,to widzi że jesteś lamusem i nic mu nie zrobisz taka prawda mi ani jeden pierwszak się nie wepchał nigdy a jest wiele kozaczków,jeżeli kiedyś mi się ktoś wepchał z trzeciej klasy to potrafiłem wywalczyć swoje,widocznie jesteś postrzegany za lamusa.
Cześć
jak by się wepchną to by dostał po ryju , a teraz takie roczniki się porobiły ze się niczego nie boja... i nie maja tego respektu.

wtedy mówiłem ogólnie i powiedziałem jak się skończyła dla pierwszaka taka przygoda z mym kolega... ja natomiast jak kupowałem coś w sklepiku to czekałem na lekcje bo na przerwie bym musiał wszystkiego oddawać (a jak ktoś z nas coś ma to reszta się rzuca i mu zabiera ;D)

dla przykładu dziś na lekcji kolega jadł kanapkę i się odwrócił trzymając ja ręka w gorze to ja ja ogryzłem on ja zabrał na druga stronę i z pełna gęba coś gada w tym czasie drugi ugryzł z drugiej strony ;D i pól kanapki nie ma ;*

kanapka i tak była zabrana dla kolesia który codziennie ma ich dużo (i tak dobrze wygląda ;D )

zresztą tamten temat był już skończony , widać ze bardzo chciałeś sprowokować bo weszło się na ludzi waszego typu ;D gratuluje ! Hahahah ale debil ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 13-10-2009 o 22:19.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem