Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2009, 13:07   #64
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ugarid Pokaż post
ja to definjuje tak: siedzisz caly czas w domu i TIBIA TIBIA TIBIA, potem nie ma czasu aby wyjsc z domu na słońce bo po co? wkoncu jest TIBIA TIBIA TIBIA
potem wygladasz jak by Cie w piwnicy trzymali i musisz to nadrobic na sololarium o,o
Co do dwoch twoich ostatnich postow,to ty wiecej na forum.tibia.pl siedzisz niz ja i cinek razem wzieci bo wkoncu kompleksy z rl trzeba leczyc a forum zeszlo na psy(tak,twojego pokroju). Napewno nie wygladam tak jakby mnie w piwnicy trzymali ba jestem pewien ze moja kondycja nawet grajac sporo jest duzo lepsza niz twoja super kibica olimpii,bo ja nie chodze na mecze je ogladac tylko brac w nich udzial no ale to co dla jednych jest sufitem dla innych jest podloga. Na sloncu w czasie wakacji duzo czasu spedzalem teraz pogoda jest jaka jest,to ze napisalem ze zdarza mi sie byc na solarium nie znaczy ze jestem tam czesto poprostu poslugiwanie sie zasciankowym steerotypem jest zalosne. Dlugo jeszcze bedziesz sie spinal przez kabel? Bo na mnie i pewnie nikogo innego twoje zalosne dissy nie dzialaja. Wiec pytanie czemu ci odpisuje? Poczesci zeby cie osmieszyc a poczesci zeby nawrocic twoj tok myslenia z frajersko-dresowego na normalny, tolerancyjny.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 14-10-2009 o 13:10.
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem