Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2009, 15:39   #16154
Roodzielec
Użytkownik Forum

Roodzielec's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Antica

Stan: Na Emeryturze
Imię: Rudowaty
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nemesis
Świat: Antica
Poziom: 100
Skille: 102/100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eklezjastyk Pokaż post
Dużo razy jeszcze bedziesz wspominał jaki ty to nie jestes bo grales za tipji starej? wez no mozna jeden raz drugi raz ale leczyc tak kompleksy tym to nie no, w cv se napisz gralem jak mateusz dragon wielki nie urodzil sie jeszcze lol

a co tego 'nie stac na komputer' to juz przegieles pale totalanie, huj cie obchodzi kogo stac kogo nie, ja wyjebie w sweteru z lumpa na miasto a stac mni ena garniaka od armaniego, powiesz ze mnie nei stac? skonczcie sie wywyzszac tymi slowami stac, nie stac, bo to naprawde ubacza w godnosc drugiej osoby czytajacej i nie majacej na czynsz

ah no i jeszcze jedno, dopisz sobie cos w podpisie tutaj jeszcze zeby kazdy wiedzial o co chodzi, huehueu
bede wam dogryzal bo przez takich gowniarzy niespelnionych w rzeczywistym zyciu jak wy ta gra stala sie takim niewypalem... kiedys gralo sie dla przyjemnosci i dla ludzi a teraz?? chocbys nie wiem jak sie wysilil wraz ze swoim protegowanym i tak mnie to nie ruszy... 2x w zyciu musze sie wkurw... na forum przez nastolatka...

Rudy... -.-
Bubble
Ysklo~
Ember~
Sashra
R.I.P
Roodzielec jest offline   Odpowiedz z Cytatem