Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drago2009
Człowieku czy ty wiesz co piszesz czytaj kolo kupił chara a ty go skreślasz poza margines tak jak by był wrogiem publicznym nr 1.Fakt faktem poprzedni owner zaszalał i miał swoje powody ale to nie znaczy że kolejnego typa musicie gnębić tylko po to że kupił chara od kogoś.Znasz nowego typa co gra Sasho Pansa więc się nie wypowiadaj bo gówno masz do gadania tylko kozaczyć potrafisz i nic więcej gdybyś pomyślał inaczej byście z typem rozmawiali.Zawsze można ustalić co i jak a nie od razu kolo hunted 4ever albo coś w tym stylu.Najlepiej zwołać kolegów i go ubić bo ducha winny do tego nazywać go żydem.Żal waszej postawy panowie wstyd i tyle zero ogaru
Dla panów z Vision , Vision Academy , Duskines i innych gildi zróbcie sobie prządek w gildiach bo jak na razie to burdel jest na całym serwie i ustalcie kto ma zostać a kto nie.Najlepiej napisać na forum tibia.pl i tibia.com oficialnie kto ma zapłacić za hunty oraz wojny.
Ps: Mam nadzieje że znajdziecie kompromis i dacie innym szansę na to żeby sobie spokojnie grali na Furora.Liczę również na wyrozumiałość liderów i vice liderów wszystkich gildi o wyrażenie własnej inicjatywy by stan bytu na furora znacznie się polepszył.
Gorąco pozdrawiam.
|
Z jednej strony się z tobą zgadzam a z drugiej strony nie. Wiem jak wygląda teraz sytuacja na furorze bo sam dostałem hunta nie słusznie. Miałem screeny które by mnie oczyściły ale Apff nawet nie chciał ze mną tego wyjaśnić ;/ a z drugiej strony trudno się dziwić Visioną że ubijają Sasho Panse bo niewiadomo czy stary owner nadal nie posiada rk i niewejdzie na hara. Przykładem takim był Digeff którego zrookował stary owner